Afscheidsmomenten ds. Harry

Karlien LodewijknieuwsPlaats een reactie

Harry Jaspers-Focks

Vanwege het emeritaat van ds. Harry Jaspers Focks ben je van harte in Open Haven op vrijdagavond 20 april voor de afscheidsavond waar de Protestantse Gemeente Zeewolde afscheid neemt van ds. Harry. Koffie en thee staat om 19:30 klaar. Om 19:45 openen we het terugblik-vooruitkijk-programma in de grote kerkzaal. Je wordt voor ruim een uur uitgenodigd om deel te nemen, te reageren, te luisteren, stil te staan bij het emeritaat van ds Harry. Rond 21:00 uur verplaatsen we ons naar de hal waar de bar geopend zal zijn. We nodigen je uit om hier na te praten met een drankje en een hapje en van de gelegenheid gebruik te maken om persoonlijk afscheid te nemen van ds. Harry en zijn vrouw.

Zondagmiddag 22 april ben je van harte welkom om 14:00 uur bij de afscheidsdienst voor gemeente én genodigden waar ds. Harry zelf voorgaat en er begeleiding is van vele muzikale mensen uit onze gemeente. Tijdens deze dienst is er ook kinderoppas en kindernevendienst. Aansluitend aan de zegenbede zal Ria van der Knaap namens de gemeente ds. Harry toespreken. Na de dienst is er koffie, thee, limonade en zijn er activiteiten voor de kinderen. Er is dan eveneens gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van ds. Harry en zijn vrouw.

Cadeau
Door meerdere gemeenteleden is ons gevraagd of het mogelijk is om geld in te zamelen om een gezamenlijk cadeau te kunnen kopen voor ds. Harry. Hiervoor kun je het volgende rekeningnummer gebruiken wanneer je daarbij vermeldt dat het geld bestemd is voor het afscheidscadeau van ds. Harry.

NL35 RABO 0338 1147 50 t.n.v. Protestantse Gemeente Zeewolde onder vermelding van: afscheidscadeau ds. HJF.

Het gezamenlijke cadeau wordt op vrijdagavond 20 april aangeboden aan ds. Harry.

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.