Bedankje van Stichting Present

Karlien Lodewijknieuws

Als Stichting Present Zeewolde willen we alle vrijwilligers nogmaals hartelijk danken voor hun inzet op de Veranderdag van 24 maart jl. Dat er zo’n 50 vrijwilligers die dag in de weer waren voor een kwetsbare groep inwoners van Zeewolde was hartverwarmend.

Voorafgaand aan de klus heb ik de adressen bezocht, waarbij mensen soms letterlijk sprakeloos waren, toen ze hoorden dat er vrijwilligers hen wilden helpen.Het was op de dag zelf ook heel gaaf om het enthousiasme en de lach op de gezichten van de vrijwilligers te zien. Dank voor de tomeloze inzet.

Wat is er een werk verzet; karrenvrachten vol rommel zijn naar de stort gebracht, tuinen uitgeruimd en ingericht, kamers zijn weer leefbaar en toonbaar gemaakt, bij anderen is een ochtend ontspanning en gezelligheid gebracht.

Hierbij wil ik ook het voorbereidingsteam vanuit de PGZ hartelijk danken, die in de voorbereiding en op de dag zelf ook veel werk hebben verzet.

Als jij of jullie bereid zijn om je later dit jaar nog eens te willen inzetten, zouden we dat zeer waarderen.Want helaas is het niet zo dat met één zo’n actiedag alle ‘leed ‘ binnen Zeewolde verholpen is. Je kan je hiervoor opgeven door contact op te nemen met werkgroep die ook de Veranderdag heeft voorbereid of een mail sturen naar: info@presentzeewolde.nl

Meer informatie is te vinden via onze website: https://stichtingpresent.nl/zeewolde

Nogmaals onze hartelijke dank.

Namens Stichting Present Zeewolde
Willem Driest

Deel dit bericht: