Bijbelschool Zeewolde / Bouwstenen voor je geloof

Vorming en ToerustingactiviteitenPlaats een reactie

Voor christenen die willen groeien in hun geloof

Veel gelovige mensen vinden het moeilijk om hun geloof te verwoorden. ‘Ik geloof wel, maar hoe zit het eigenlijk precies?’ ‘Waarom geloof ik wat ik geloof? ‘Waarom zijn er zoveel verschillende kerken?‘ ‘Wat is de kern van het christelijk geloof?’ ‘Hoe geef ik het geloof handen en voeten in het dagelijks leven?’ ‘Hoe kan ik mijn geloof delen met anderen?’ De cursus Bouwstenen voor je geloof van het Evangelisch College biedt bouwstenen aan om op deze – en nog vele andere vragen -antwoorden te kunnen geven. In september gaat ook in Zeewolde deze cursus weer van start.

Bouwstenen voor je geloof is een gedegen toerustingsprogramma om christenen te helpen groeien in geloof en discipelschap. De cursus bestaat uit vier modules met elk acht lessen en biedt op aansprekende wijze een gedegen studie aan over de fundamenten van het christelijk geloof en de praktijk van het christelijke leven. Het toerustingsprogramma Bouwstenen voor je geloof richt zich op gelovigen die meer vertrouwd willen raken met de Bijbel en het christelijk geloof. Naast algemene verdieping ligt de nadruk ook sterk op karaktervorming: hoe kan ik leren om een goede discipel, leerling, van Jezus te zijn?

Bouwstenen voor je geloof in Zeewolde
De eerste cursusavond is op 18 september in Het Kruispunt, Gedempte Gracht 1, en begint om 19.30 uur. Dit jaar behandelen we de modules 1 en 2.

Voor meer informatie hierover kun je terecht op een informatieavond op 4 september in Het Kruispunt, ook om 19.30 uur.

Maar je kunt ook informeren bij Klaas van der Knaap, 036-5251881 of Magdaleen van der Bijl, mjvanderbijl@icloud.com / 0650478201

De kosten voor de cursus (16 avonden) zijn € 100,- per cursusjaar, inclusief cursusmateriaal.

 

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.