Decemberacties Malawigroep: Kerstkaarten en Oliebollen

Karlien Lodewijknieuws

Ook in de maand december zit de Malawigroep 2019 niet stil. Om geld in te zamelen voor de diaconale jongerenreis volgend jaar staan er in deze feestmaand twee acties op het programma.

Kerstkaarten bezorgservice- Heb je kerstkaarten met adressen in Zeewolde en zie je er tegenop om deze in de snijdende decemberkou te bezorgen? Dan bezorgen de leden van de Malawigroep deze graag voor jou. Voor € 2,- per kerstkaart (€ 3,- voor het buitengebied) zorgen wij dat jouw kerstgroet in de juiste brievenbus terechtkomt. En je kaart wordt voorzien van een unieke Malawipostzegel. De kaarten worden bij je thuis opgehaald. Meld je aan via jongerenreis@pgzeewolde.nl en we regelen het verder. 

Oliebollen en appelbeignets– Bestel oliebollen & appelbeignets voor Oud & Nieuw! De bestelling ontvangen zij graag voor 23 december via de mail: jongerenreis@pgzeewolde.nl. Ophalen van uw bestelling kan op zaterdag 29 december tussen 15.00 en 16.00 uur in Enter (achterkant Open Haven). De kosten bedragen: 10 oliebollen voor € 8,-en  10 appelbeignets voor € 12,-. Voor €1,- extra komen we ze bezorgen (in Zeewolde). Speciale dank voor deze actie is voor Bakkerij Looijengoed uit Nijkerk en de Oliebollenkoerier.Deel dit bericht: