Elk jaar vanaf september start de jongerencatechese. Er zijn vier verschillende groepen. Startcatechese voor groep-8-ers, brugcatechese (voor brugklassers), catechesegroep voor 13/14 jarigen en een catechesegroep voor 15/16 jarigen.

Startcatechese voor groep-8-ers
Wat doen we allemaal in de kerk en waarom? Wat en waarom geloven mensen eigenlijk? Over dat soort vragen gaat het in deze groep.  

Brugcatechese, voor brugklassers
Er zijn allerlei dingen in de wereld om je heen die met geloof te maken hebben en er zijn allerlei dingen in het geloof die met jouw leven te maken hebben.

Catechesegroep, 13/14-jarigen
Geloven heeft alles te maken met jouw leven. Er worden verschillende onderwerpen over geloven en andere actuele dingen tijdens deze catechese avonden behandeld.

Catechesegroep, 15/16-jarigen
Je weet al wel wat van de bijbel en het geloof en de kerk en zo, maar je denkt er meer over na en je hebt allerlei vragen. Daarom gaat het in deze groep over allerlei onderwerpen. Dat kunnen onderwerpen zijn als: Wat is goed? Wat is zinvol? Over leven en dood, over verschillen in de bijbel, over omgaan met tegenslagen en meer van dergelijke onderwerpen.