Jongerenreis naar Taizé – zomer 2018

Karlien LodewijknieuwsPlaats een reactie

Taizé viering

Komende zomer (15-22 juli) vertrekt er weer een groep jongeren naar Taizé. Dit kleine dorpje in Frankrijk is een plek waar duizenden jongeren van over de hele wereld naartoe komen om elkaar te ontmoeten, te geloven en te ontdekken wat voor hen belangrijk is in het leven. Gelovig, atheïst of iets daar tussenin, Europees of Afrikaans, groot of klein.. het maakt niet uit wie je bent en hoe je bent, in Taizé is iedereen welkom. Precies dat is ook de reden dat zoveel mensen regelmatig terugkeren naar Taizé: de rust, de eenvoud, het vertrouwen.. het is een fijne onderbreking van ons drukke bestaan en doet je beseffen dat iets rustiger aan doen ook heel fijn kan zijn.

Dus ben je tussen 17 en 30 jaar en lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan aan!
De kosten voor deze week zijn iets minder dan € 100,-. Hiervoor heb je elke dag ontbijt, lunch, avondeten en een slaapplek. Daarnaast komen er nog wat kosten bij voor het vervoer (afgelopen jaren lag dit rond de € 25,-).
Er is een Facebook-event aangemaakt met daarin de inschrijflink (https://goo.gl/forms/fO6Gt67cAuNAZ3Da2) Je kunt ook mailen naar Iris Veerbeek (iris_veerbeek@hotmail.com) of Myrthe de Vries (myrthe_devries1995@hotmail.com). Ook voor meer informatie kun je contact met hen opnemen!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.