Kerstpakkettenactie 2017

Karlien LodewijknieuwsPlaats een reactie

Vrijwilligers van alle kerken van Zeewolde zijn begonnen met de voorbereiding van de 21e Kerstpakkettenactie. De kerstpakketten zijn bedoeld voor gezinnen en alleenstaanden met een minimuminkomen. Echtscheiding, werkloosheid en schulden zorgen soms voor problemen. Maar ook langdurig zieken, gehandicap­ten en ouderen kunnen door een stapeling van zorgkosten terechtkomen bij de voedselbank. De kerken van Zeewolde willen omzien naar deze mensen en hen een fijne kerst bezorgen met luxe(re) voedingsmiddelen.

De Kerstactiedag vindt plaats op vrijdag 22 december. Je kunt dan levensmiddelen brengen in Open Haven tussen 10.00 en 17.00 uur.

U kunt ook een gift overmaken naar het IDPZ (Interdiaconaal Platform Zeewolde) op rekeningnummer NL93 RABO 0110567129. De commissie koopt hiervan de standaardproducten als kerstbroden en vleesbonnen bij de plaatselijke winkeliers. Tevens financiert u met uw gift de Paasactie en Zomeractie die volgend jaar gehouden worden. Dit jaar gaat de jongerenkerk van onze gemeente meehelpen om de kerstpakketten te vullen. De manier waarop is voor ons nog een verrassing.

De Kerstpakkettenactie wordt breed gedragen door  het bedrijfsleven en de gemeente Zeewolde. Daar zijn wij als kerken erg blij mee.

U kunt ons mailen via kerstpakketzeewolde2015@gmail.com

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.