Landelijke Pastorale dag 2018

Karlien LodewijknieuwsPlaats een reactie

De Landelijke pastorale dag is dit jaar op zaterdag 26 mei a.s. bij Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze dag is voor iedereen die een rol vervult in het pastoraat, zoals ouderlingen, pastoraal medewerkers en bezoekmedewerkers of eenieder hiervoor belangstelling heeft.

Het thema is ‘Een goed gesprek’, met het accent op het geloofsgesprek en het pastoraal gesprek. Het thema wordt ingeleid door geestelijk verzorger Margriet van der Kooi en door predikant en coach voor mensen met levensvragen en tevens theoloog des vaderlands Claartje Kruijff. Zij belichten het thema ieder vanuit hun eigen invalshoek. Daarnaast is een ruim aanbod van workshops in drie rondes, met bekende namen als Marinus van den Berg en Rebecca Onderstal, gericht op de pastorale praktijk.

Voor meer informatie over het programma verwijzen we je naar www.protestantsekerk.nl/lpd. Je vindt daar ook de mogelijkheid van aanmelding. Bij aanmelding maak je gelijk een keuze voor de workshops die je wilt volgen. Desgewenst is het mogelijk meerdere mensen tegelijk aan te melden.

De kosten voor de dag zijn € 30,00 (inclusief lunch en koffie/thee).

Heb je belangstelling, dan kun je je aanmelden, wilt je eventueel samen rijden neem dan contact op met Jannie Maljaars van de Werkgroep Pastoraat. De kosten mogen geen belemmering zijn.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.