Lezing: Mariska van Beusichem

Vorming en ToerustingactiviteitenPlaats een reactie

Ze is de eerste stadspastor van Zwolle, is niet ver bonden aan een specifieke kerkelijke gemeente in die plaats maar wil er voor alle Zwollenaren zijn.  Ziet haar belangrijkste doelgroep in mensen die niet aan een kerk verbonden zijn.  Vindt haar inspiratie in de Moderne Devotie  en in het bijzonder in de persoon van Thomas à Kempis . Voor haar is spiritualiteit vooral een perspectiefwisseling ‘Je leert anders kijken’.

Mariska van Beusichem wil een plek bieden om spiritueel bij te tanken. Wat is echt belangrijk in het leven en wat is franje. Ze wil mensen helpen om een antwoord te vinden op die vraag en  een luisterend oor bieden voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek over het leven en zingeving.  Naast haar nieuwe functie als stadspastor is ze als predikant en geestelijk begeleider docent bij de opleiding Geestelijke Begeleiding van de Protestantse Kerk Nederland. Verder werkt zij momenteel aan een proefschrift over Theresia van Lusieux. Ze is met anderen een academie voor levenskunst aan het opzetten.  Mariska van Beusichem  woont in Hattem.

Op 31 oktober komt zij naar Zeewolde en geeft in Open Haven een lezing met als thema ‘Leven uit de Bron’.  Een datum om in de agenda te noteren en vrij te houden om kennis te maken met deze bevlogen en inspirerende vrouw. Deze avond is een activiteit van de Protestantse Gemeente  Zeewolde vindt plaats in Open Haven, Kerkplein en staat open voor iedereen.  Nadere Informatie  in oktober via website en publiciteit of riavanderknaap@gmail.com ;  0651982531

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.