Musical Jona: wie doet mee?

Karlien Lodewijknieuws3 Reacties

We hebben al veel positieve reacties gehoord, maar heb je je ook al opgegeven? Jona is een musical met vlotte muziek, blues/gospel/jazz/poppy en mooie teksten met veel humor.

Koorzangers, solisten, een muzikaal leider en muzikanten, meld je aan. Ook heel belangrijk: wie wil zich sterk maken voor voldoende financiën?

Heb je belangstelling, meld je dan z.s.m. zodat we verdere plannen kunnen maken. De planning is eind september te starten met de wekelijkse repetities (op woe-/do-/vrijdagavond) en de uitvoeringen in april. Kijk ook op www.openhaven.nl kies Berichten. Je leest daar ook de aanbeveling van John Jager!

Stuur je aanmelding naar musicalopenhaven@outlook.com (Wies Phaff)
Medio april willen we de knoop doorhakken: kunnen we doorgaan met de voorbereiding? Daarom, reageer snel!

Deel dit bericht:

3 reacties op “Musical Jona: wie doet mee?”

 1. Ik Zou graag mee doen met de musicical jona.
  Mijn stemsoort is sopraan

 2. Beste Ina, wat leuk! Ik stuur de gegevens door naar de organisatie, dan nemen zij contact op. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

 3. Hoi Karlien,

  ik zit in de organisatie van de musical Jona. Jij hebt een erg leuk plaatje gebruikt bij deze aankondiging. Dit is misschien wel een optie voor ons om te gebruiken (is nog niet zeker). Maar als ik het plaatje op zoek op internet is ie niet scherp. Kun jij mij doorgeven waar jij dit plaatje vandaan hebt?

  Groeten,

  Rianne Hof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.