Wat is er mooier dan met elkaar muziek te maken rond geloof en kerk…? Dat is wat de Cantorij van onze gemeente graag doet, al sinds jaar en dag. Dirigenten uit het verleden waren Anja de Bes, Cor Louwerse, Marjan Hartgers, Jan Houtman, Henk van ’t Veer en Ido Keekstra; Marjan Hartgers heeft ook jarenlang tijdens repetities de Cantorij op piano begeleid. Sinds maart 2015 is Inge Joldersma dirigent van de Cantorij.

In nauw overleg met de predikant zoekt zij aansprekende liederen, bijvoorbeeld uit Liedboek 2013, uit Zangen van Zoeken en Zien, uit de bundels van Taizé en Iona enzovoort. De Cantorij is een hechte en gevarieerde groep die wekelijks met veel plezier zingt en in hoog tempo repeteert. Niettemin is ook het sociale contact van groot belang.

De vaste repetities zijn op maandag van 19.30 – 21.00 uur in Open Haven. Een enkele keer is er een (extra) repetitie – vaak met orgel en piano – op vrijdagavond. Wie van zingen houdt is van harte welkom bij de Cantorij. Het is ook mogelijk tijdelijk voor een korte periode mee te zingen. Onderstaand vind je de data voor de volgende diensten en repetities.

Wil je meer informatie of heb je (lied)suggesties voor de cantorij, neem dan contact op met ingejoldersma@gmail.com
Graag tot ziens!

Nieuwe (ook tijdelijke) zangers welkom op maandag van 19.30 – 21.00 uur in Open Haven: