Retraite-weekend in De Spil, Maarssen 

Vorming en ToerustingactiviteitenPlaats een reactie

28 februari t/m zondag 1 maart – Retraiteweekend De Spil 

Besloten thema-retraiteweekend in retraitecentrum De Spil in Maarssen (middengeneratie ca.25-50’ers)
Bouwen op vertrouwen
Vertrouwen is één van de pijlers van het christelijk geloof. Jezus doet een eenvoudige, maar ook moeilijke oproep: “vertrouw op Mij”. De verhalen van mensen uit de Bijbel die geconfronteerd worden met deze oproep zijn bijna niet te tellen. Steeds weer moeten mensen leren om los te laten en te vertrouwen. Hoe moeilijk dat ook is.
 
In onze tijd is dit niet anders. Zaken loslaten en de keuze maken dat Hij betrouwbaar is en het goede met ons voorheeft, is enorm ingewikkeld. Liever houden we zelf de regie en de controle. Maar helpt dat ons echt verder? Durven we onze dromen en idealen wel na te jagen? Nemen de zorgen van het leven niet steeds meer de overhand? Leven we nog wel echt in vrijheid door al die zorgen en twijfels?
 
In dit weekend willen we ons bezinnen op het thema vertrouwen. We kijken daarbij naar het verleden, het heden en de toekomst van ons leven en dat van mensen uit de Bijbel. Een weekend waarin we ons verdiepen in de vraag wat vertrouwen nu echt inhoudt en wat hier voor nodig is. Een weekend om te beginnen met loslaten en om eerste stapjes te zetten. Een weekend voor iedereen die verlangt naar meer.

Meer informatie en aanmelden: Hanneke Braun via hannekebraun@gmail.com

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.